huurvoorwaarden

Huurvoorwaarden

Genoemde prijzen op onze site zijn excl. BTW en gelden voor 1 gebruiksdag of weekend. Voor elke daarop volgende dag geldt een tarief van 15% van de in de prijslijst vermelde huurprijs.

Bij tenten incl. inboedel wordt voor de tweede gebruiksdag of tweede weekend 50% berekend. Hierbij wordt niet de afleverdag en ophaaldag meegeteld. Het glaswerk, bestek en servies dienen afgespoeld en gesorteerd ingeleverd te worden. Voor het linnen nemen wij de was voor onze rekening, dit is bij de prijs inbegrepen. De artikelen worden schoon aan u geleverd en dienen ook weer schoon te worden ingeleverd. Is dit niet het geval dan worden de door ons te maken schoonmaakkosten extra in rekening gebracht. Bij vermissing of schade van de gehuurde artikelen worden hiervoor de kosten van de nieuwwaarde of de reparatie kosten in rekening gebracht

Bij geen of onvoldoende hulp bij het opbouwen en afbreken van tenten zijn wij genoodzaakt een meerprijs te berekenen; zie hiervoor onze actuele prijslijst .

Bij annulering na ontvangst van de bevestiging wordt 30% van het afgesproken bedrag berekend. Transportkosten zijn op aanvraag.